HALİLİYE- Olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesinde bulunan bir iş yerinde yaşandı.
İddiaya göre, sabah saatlerinde mesaiye başlamak üzere dükkanını açmaya gelen iş yeri sahibi, kapının önünde duran bahçe hortumunun yerinde olmadığını fark etti.
Durumdan şüphelenen esnaf, iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alınca hırsızlık olayını ortaya çıkardı.
SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ
Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın iş yerinin önüne geldiği ve bahçe hortumunu hiçbir şey olmamış gibi soğukkanlılıkla toplayıp bölgeden uzaklaştığı görüldü. Hırsızın o anlardaki rahat tavırları dikkat çekti.
Daha önce de dükkanının önündeki hortumun çalındığını ifade eden iş yeri sahibi, elde ettiği güvenlik kamerası görüntüleri ile birlikte polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

0 Yorum